Σύνδεση


Υπηρεσίες αναζήτησης, προβολής & διαφήμισης

To lawFirms.gr, ο πρώτος Επαγγελματικός Οδηγός αποκλειστικού χαρακτήρα,  στόχο έχει την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση όσων αναζητούν Δικηγόρους και Δικηγορικά γραφεία, με ποιοτικά κριτήρια και χαρακτηριστικά. Στο lawFirms.gr είναι δυνατή η ανεύρεση και η αξιολόγηση υποψηφίων, βάσει πολλαπλών επιλογών έρευνας ή ακόμη και η επαλήθευση υφισταμένων στοιχείων και δεδομένων. Παράλληλα, αποτελεί ένα «έξυπνο» και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής για τους Δικηγόρους και τα Δικηγορικά Γραφεία που θέλουν και μπορούν αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό.

Η παρουσίαση και η συνεχής τοποθέτηση των ποιοτικών και διακριτών χαρακτηριστικών τους στις «μηχανές αναζήτησης» και μέσω αυτών στη διάθεση των υποψηφίων πελατών τους, αποτελεί μια σταθερή επιλογή των χιλιάδων μελών του, στην ενιαία, «ανοιχτή» και έντονα ανταγωνιστική αγορά παροχής νομικών υπηρεσιών της χώρας μας.

Υπηρεσία αναζήτησης Δικηγόρων και Δικηγορικών γραφείων

Με ελάχιστα βήματα ποιοτικής έρευνας και  Αναζήτησης, οι ενδιαφερόμενοι  έχουν  τη δυνατότητα να εντοπίσουν  το Δικηγορικό γραφείο που ανταποκρίνεται  στο Νομικό θέμα τους,  στην Περιοχή που επιθυμούν  και με τα Ποιοτικά στοιχεία που καλύπτουν τις ουσιαστικές ανάγκες τους.

Μέσα από το πλήρες επαγγελματικό προφίλ του Δικηγόρου – Δικηγορικού γραφείου, έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν τα στοιχεία που αναζητούν και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν μαζί του.

Υπηρεσία Προβολής Δικηγόρων και Δικηγορικών γραφείων

Η ψηφιακή παρουσία των Δικηγορικών γραφείων αποτελεί μια σταθερή επιλογή προβολής και επικοινωνίας με τους υποψήφιους πελάτες σας, καθώς και μια διαδικασία παράλληλης επαλήθευσης των ποιοτικών στοιχείων που σας χαρακτηρίζουν. Το επιστημονικό έργο, οι δραστηριότητες του γραφείου, οι συνεργάτες σας και οι πιο σημαντικές επιτυχίες του γραφείου σας, αποτελούν κριτήρια επιλογής και απόφασης για εκείνους που αναζητούν ειδικότερα δεδομένα συνεργασίας. Στο εξής, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης, έχετε τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης της σελίδας σας (profile), τη χρονική στιγμή της επιλογής σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Η παρουσίαση των Δικηγορικών γραφείων στο lawFirms.gr, είναι σημείο αναφοράς για όλες τις Μηχανές Αναζήτησης, αφού ο προγραμματισμός SEO (βελτιστοποίηση εμφάνισης ιστοσελίδων στης Μηχανές Αναζήτησης) που εφαρμόζεται, υποστηρίζει τη συγκεκριμένη  λειτουργία σε όλα τα σχετικά επίπεδα.

 Η συνεργασία της LAWNET με τo Kathimerini.gr θέτει νέα δεδομένα στην ψηφιακή προβολή των Δικηγόρων και των Δικηγορικών γραφείων, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό πλαίσιο, σε περισσότερους από 1.500.0000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα.  Ανεξάρτητα ή παράλληλα με την ιστοσελίδα του γραφείου σας, η παρουσία σας στο lawFirms.gr, σας εξασφαλίζει: α/ συνεχή παρουσία στις Μηχανές Αναζήτησης  β/ Συστηματική προβολή στο κοινό του Kathimerini.gr και του LAWNET δηλ. στο χώρο της Δικαιοσύνης και των Επιχειρήσεων.